Elkészítés: 1. A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk, s adunk közben hozzá 1 csomag vaníliás cukrot.
2. A sárgájához keverjük először a cukrot, majd a lisztet és a sütőport, majd a tejjel csomómentesre keverjük. Végül óvatosan belekeverjük a habot.
3. Sütőpapíros tepsin kisütjük a piskótát kb. 10-12 perc alatt. Ha kivettük, konyharuhával fedjük be, hogy ne száradjon ki.
4. A margarint kikeverjük a porcukorral.
5. 2 csomag szamócás pudingból 6 dl tejjel és 6 evőkanál cukorral pudingot főzünk.
6. Kibéleljük alufóliával az őzgerincet, beleöntjük a pudingot, befedjük egy réteg piskótával.
7. Egy tábla csokit felolvasztunk mikróban 350 W-on 2 perc alatt, felkeverjük, hozzáadunk fél üvegcse rumaromát és 1 evőkanál kakaóport, valamint a margarinkrémet.
8. Elegyengetjük a piskóta tetején, s befedjük még egy réteg piskótával. Egy éjszakát pihentetjük a hűtőben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.