Alacson lángon főzünk 45 dkg szamócát a cukorral addig, míg a leve elfő és kissé besűrűsödik. A zselatint hideg vízbe áztatjuk. A főtt szamócát átpasszírozzuk, majd hozzáadjuk a likőrt és a felaprított pillecukrot. Újra megmelegítjük, majd feloldjuk benne a kinyomkodott zselatint. A felaprított babapiskótát 4 pohár aljában elosztjuk. Ráöntjük a szamócás-zselatinos keveréket, majd a hűtőbe tesszük.
A tejpudinghoz megmelegítjük a tejet a cukorral. Rámerjük a tojássárgájákra, és kis lángon 10 perc alatt besűrítjük. A zselatint hideg vízbe áztatjuk, kinyomkodjuk, majd a tejes keverékben feloldjuk. Elosztjuk ezt is a poharakban, majd ismét a hűtőbe tesszük.
Végül a krémsajtot összekeverjük az aromával és a mézzel, a kemény habbá vert tejszínt óvatosan hozzáforgatjuk. A krémet a poharak 3/4 részéig töltjük, majd a megmaradt szamócával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.