Az olajos magvakat a vajon megfuttatom, picit megpirítom és a mézeskalács-fűszerkeverékben megforgatom. Az almákat kockákra vágom és a fahéjban megforgatom.
A tejszínből kemény habot verek. A mascarponét a tejszínnel összekeverem, a narancsot beleaprítom, és a narancslikőrt beleöntöm.
Ha nem elég édes, ízlés szerint tovább édesítem. A mascarponés, tejszínes habot, az almakockákat és az olajos magvakat egy szép üvegpohárba rétegezem. A tetejét a gránátalma magjaival megszórom, és máris kínálom.
Megjegyzés
A recept Polgár Tünde: Terítéken című könyvében jelent meg / Fotó: ImageBar (BOOOK Kiadó Kft., 2022 - 6990,- Ft)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.