A habcsókos pohárkrémhez készen kapható kókuszos habcsókot használunk, így a melegben nem kell bekapcsolni a sütőt.
Az epervelőhöz az epret megtisztítjuk, megmossuk és villával darabosra törjük. A cukorral felfőzzük, hozzáadjuk a langyos vízben feloldott zselatint. Felforraljuk, majd hideg vízbe állítva gyakran megkeverve lehűtjük. Hűtőbe tesszük, hogy jól besűrűsödjön.
A kávébabtöretes grillázshoz a kávészemeket durvára törjük. A cukrot karamellizáljuk, hozzákeverjük az összetört kávészemeket és gyorsan kiöntjük egy sütőpapírral bélelt tálcára úgy, hogy minél vékonyabbra terüljön el. Hagyjuk teljesen kihűlni, majd amikor már megszilárdult nagyobb szilánkokra törjük.
A krémhez a tejszínt habbá verjük az őrölt barna nádcukor felével. Egy másik tálban a mascarponét habosra keverjük a cukor maradékával és a Baileys-el, úgy, hogy apránként keverjük a Baileys-t krémhez. Majd a tejszínt nagy, levegős mozdulatokkal hozzákeverjük a mascarpone krémhez.
Poharakba tesszük a nagyobb darabokra tört kókuszos habcsók-falatokat, halmozunk rá a krémből, majd ismét jöhet egy vékonyabb réteg tört habcsók, erre a rétegre kanalazunk a hideg epervelőből, erre pedig jöhet egy újabb réteg krém. A tetejüket megszórjunk a kávébabos grillázsszilánkokkal. Félbevágott eperrel és csokival díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.