A karajszeleteket vékonyra kiklopfoljuk, megsózzuk, megborsozzuk.
A kiterített hússzeletek egyik felére teszünk egy vastagabb szelet trappista sajtot. A sajtot megkenjük a szarvasgomba krémmel, majd megszórjuk a durvára reszelt parmezán sajttal is.
Ezek után a hús másik felét ráhajtjuk, és a széleket hústűvel vagy fogvájóval összetűzzük.
A szokásos módon bepanírozzuk: liszt, tojás, zsemlemorzsa. Ezután forró olajban kisütjük a húsokat. Hasábburgonyával és párolt kukoricával tálaltam.
Megjegyzés
A sajttól finom lágy és szaftos lesz a szarvasgomba krémből pedig teljesen egyedi ízvilágú. Saját recept, és nagy kedvenc!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.