A karajt 1,5 cm-es darabokra szeleteljük. Kiklopfoljuk, megmossuk és mindkét oldalát besózzuk.
A töltelékhez a zsemléket vízbe áztatjuk, majd kifacsarjuk őket. A lereszelt hagymát és fokhagymát kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a kifacsart zsemléket, megsózzuk, -borsozzuk, végül pedig a felvert tojást és az aprított petrezselymet is hozzáadjuk. Az egészet összesütjük, majd a tűzről levéve hozzákeverjük a feldarabolt sajtot.
A tölteléket eloszlatjuk a karajszeleteken, majd feltekerjük. Beleforgatjuk a lisztbe, a tojásba, végül a zsemlemorzsába, és lassú tűzön, fedő alatt kisütjükbő, forró olajban, majd papírtörlőre szedjük.
A salátához karikára vágjuk a paradicsomot és a hagymát. Egy tálba tesszük a paradicsom negyedét, rá a hagyma negyedét, szálakra szedve. Megsózzuk, -borsozzuk, és így rétegezzük tovább. Végül meglocsoljuk az ecettel és az olajjal, és megszórjuk a petrezselyemmel. Legalább 1 órára a hűtőbe rakjuk.
A körethez a krumplit megmossuk és sós vízben, héjában megfőzzük. Ezután leszűrjük, a héját lehúzzuk és feldaraboljuk a krumpliszemeket. Egy tálba tesszük őket, kevés ételízesítővel megszórjuk, majd a összekeverjük a margarinnal és a petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.