Az olasz paradicsomsaláta elkészítéséhez a paradicsomot megmossuk, felaprítjuk és egy nagy tálba tesszük. Hozzáadjuk a felaprított lila hagymát, a feldarabolt bazsalikomot és petrezselymet és a félbevágott mini mozzarellákat.
Meglocsoljuk az olívaolajjal és a vörösborecettel, megsózzuk, megborsozzuk és alaposan összekeverjük. Felhasználásig hűtőbe tesszük.
A görög paradicsomsaláta elkészítéséhez a paradicsomot megmossuk, felaprítjuk és egy nagy tálba tesszük. Hozzáadjuk az olajbogyót, a felkockázott feta sajtot és a felaprított lila hagymát.
Belecsipkedjük a mentát, meglocsoljuk olívaolajjal és citromlével, majd megsózzuk, megborsozzuk és alaposan összekeverjük. Felhasználásig hűtőbe tesszük.
Nézd meg videón a kétféle paradicsomsaláta receptjét:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.