A görög saláta öntetének elkészítéséhez egy tálban összekeverjük az olívaolajat, a citromlevet, a frissen aprított vagy morzsolt oregánót és az apróra vágott fokhagymát. Sóval, borssal ízesítjük.
Az uborkákat egy spirálvágóval vagy késsel vékonyra csíkozzuk. A kaliforniai paprikát szintén így vágjuk fel, a koktélparadicsomokat felnegyedeljük, végül a lila hagymát is vékonyan felszeleteljük.
Egy nagyobb tálba tesszük az uborkát, a koktélparadicsomokat, a lila hagymát és a kaliforniai paprikát.
Hozzáadjuk az olívabogyókat (ha valaki nem szereti, ez ki is maradhat belőle), belemorzsoljuk a fetát, majd meglocsoljuk az olívás öntettel. A görög salátát alaposan összeforgatjuk, és önmagában vagy gyros mellé tálaljuk.
Nézzétek meg videón, hogyan készül az egyszerű görög salátA
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.