Egy nagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat. Kissé megpirítjuk benne a megtisztított fokhagymát Hozzáadjuk a megmosott, kimagozott és falatnyi darabokra vágott paprikát. Pirítjuk így is néhány percig. Hozzáöntjük a paradicsomot a levével együtt, majd kissé összetörjük a darabkákat. Hozzákeverjük a sűrített paradicsomot, a pirospaprikát és a durvára tört rómaiköményt. Kis lángon 15 percig főzzük. Megsózzuk és borsozzuk, és meghintjük 1 csipet cukorral.
Egyenként felütjük a tojásokat, és óvatosan a paradicsomos keverékre csúsztatjuk. Lefedjük, és kis lángon további 5-7 percig pároljuk, amíg a tojásfehérje megszilárdul.
A megmosott koriandert durvára aprítjuk. Rámorzsoljuk a shakshukára a fetát, rászórjuk a koriandert, és azonnal tálaljuk. Friss péksütemény illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.