A zöldbabot és a cukorborsóhüvelyeket megtisztítjuk, a zöldborsót kifejtjük. Mindet megmossuk a cukorborsóval együtt. A zöldségeket forrásban lévő sós vízben pár percig főzzük. Ezután leszűrjük, és lecsepegtetjük.
Simára keverjük a citrom kifacsart levét és az olívaolajat egy kevés frissen őrölt borssal, valamint a megtisztított és összezúzott fokhagymával. Beleforgatjuk a roppanósra főtt, még langyos zöldségeket a citromos-fokhagymás öntetbe.
A salátát tálba tesszük, majd rámorzsoljuk a fetát. Azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.