A húst érmékre – vagy ha apróhúst használunk – kockákra vágjuk. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát és zúzott fokhagymát. Hozzáadjuk a húst és fehéredésig pirítjuk. Mellédobjuk a megtisztított, kockára vágott zellert és sárgarépát. 2 percig pirítjuk, majd felöntjük a vörösborral. Sóval, borssal,kakukkfűvel, babérral ízesítjük. Fedő alatt puhára pároljuk. A húst kivesszük, a babért és a kakukkfüvet eltávolítjuk. A zöldségmártást összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a narancs levét és a nyers vajat. Kikeverjük, majd a húsra öntjük. Burgonyakrokettel tálasljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.