Elkészítés: A hússzeleteket vékonyra klopfoljuk. Ha fűszerkeveréket használunk, nem sózzuk meg, hanem beleforgatjuk. Én kétfélét (flekken + zöldfűszerkeverék) szórtam rá. Hűtőbe téve letakarjuk.
Előkészítjük a többi hozzávalót: a burgonyákat megpucoljuk, egyenletes, vékony szeletekre szeljük hosszában. A hagymát szintén vékonyra karikázzuk, az almáknak lehúzzuk a héját, és megfosztjuk magházuktól, majd szeleteljük. A szőlőt leszemezzük, és alaposan átmossuk, a szilvákat félbevágjuk, kiszedjük a magjukat.
Egy magasabb peremű, négyszögletes tepsit kicsit kiolajozunk. Egy réteg burgonyát teszünk bele, megsózzuk, arra halmozzuk a hagymát. Ezután az almaszeletek következnek, majd a hús felét elrendezzük. A kimaradt lyukakba szilvafeleket ültetünk, és az egészet megszórjuk szőlőszemekkel, gazdagon. Még egyszer megismételjük, majd a tetejére ismét krumpliszeletek kerülnek.
Lefedve sütjük 1-1,5 órát. Víz nem kell alá, a gyümölcsök bő levet eresztenek. Az idő lejárta után sajtot reszelünk rá, majd amikor megpirult, tálalhatunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.