A szilvákat nagyon alaposan megmosom, kimagozom, a hibákat kivágom és felvágom. A 3/4 ét botmixerrel összetöröm. Az egészet a cukorral összekeverem, és felteszem főni. Ha felforrt, kis lángon kevergetve 20 - 25 percig főzöm.
Az alaposan kimosott, lecsöpögtetett üvegekbe először csak egy-egy merőkanállal szedek, így azok átforrósodnak, és nem repednek el, majd csurig merem őket. Jól lezárom, fejjel lefele hagyom 5-10 percet állni, majd hűtőtásakba csomagolom, és pokróccal betekerem mindegyiket. Egy nap dunszt mehetnek is a kamrapolcra!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.