Elkészítés: A szalonnát felkockázzuk, és egy serpenyőben közepes tűzön megpirítjuk. (olyan serpenyőt válasszunk , amit később be tudunk tenni a sütőbe) A kihűlt héjában főtt burgonyát meghámozzuk, és nagy kockákra, vagy vastagabb szeletekre daraboljuk. Hozzáadjuk a szalonnához, és együtt pirítjuk. Az előzőleg megmosott, és vékony szeletekre vágott pórét is a serpenyőbe rakjuk pirulni. A spenótot tisztítás után forrásban lévő, sós vízben rövid ideig blanchírozzuk, majd sóval, borssal és az összetört fokhagymával ízesítjük, és hozzáadjuk a burgonyás-pórés keverékhez. A paradicsomokat meghámozzuk, kockákra vágjuk, és szintén hozzákeverjük a serpenyő tartalmához. A burgonyás keveréket meglocsoljuk az olajjal, megszórjuk a sajttal, és sütőben 225ºC fokon rövid idő alatt átsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.