Előkészítés: Az összes fokhagymát meghámozzuk. A krumplit megmossuk, majd 2 fokhagymagerezddel és 1 kávéskanál sóval ízesített vízben, héjában puhára főzzük. A retket és uborkát megtisztítjuk. A tökmagot serpenyőbe szórjuk, és zsiradék nélkül, mérsékelt tűzön az első pattogásig pirítjuk, azonnal lapostányérra csúsztatjuk, hogy meg ne égjen.
Elkészítés: A krumplit leszűrjük, meghámozzuk, hagyjuk langyosra hűlni, majd felkarikázzuk. A retket és az uborkát hámozatlanul, uborkagyaluval vékonyan felszeleteljük, majd a krumplikarikákkal együtt, kissé egymásra csúsztatva nagyobb tálra vagy 4 tányérra rendezzük. A mártáshoz a zöldfűszereket leöblítjük, lerázzuk róluk a vizet, és a snidling kivételével finomra vágjuk. Az újhagymát megtisztítjuk, felaprózzuk. A rokfort felét 1x1 cm-es kockákra vágjuk, a többit villával megtörjük, hozzáadjuk a joghurtot, az újhagymát, 2 gerezd áttört fokhagymát, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, végül ollóval, hogy a szálak megőrizzék épségüket, belevágjuk a snidlinget, és lazán összekeverjük. A salátára öntjük, tetejét a sajtkockákkal, tökmaggal és újhagymaszárral vagy snidlinggel díszítjük, és a szépség kedvéért csak az asztalnál keverjük össze.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.