Elkészítés: A tésztához a hozzávalókat összegyúrjuk, majd elfelezzük, az egyiket zölddel, a másikat pirossal beszínezzük.
Vékonyra kinyújtjuk, és virág alakú szaggatóval kiszaggatjuk. A piros tésztának a közepére szaggatunk egy kis lyukat, mert ez lesz a teteje.
A zöld kiszaggatott tésztavirágokat a tepsire helyezzük, 1-1 kiskanál lekvárt teszünk rá. Rárakosgatjuk a piros, közepén kilyukasztott tésztavirágot.
160 fokos sütőben megsütjük, majd porcukorban meghempergetjük. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.