Elkészítés: 2 kerek piskótát sütünk a szokott módon. Az egyik piskótát megszínezzük egy kis ételfestékkel.
A krémhez a tejet felfőzzük a pudingokkal. A vajat kikeverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral. Ha kihűlt a krém, akkor a kettőt összekeverjük. Felvert tejszínnel lazítjuk a krémet.
A tortakarikákat egyenként kétfelé vágjuk, és a krémmel megtöltjük.
A díszítéshez a tejszínt felverjük. Keveset belőle megszínezünk ételfestékkel. A tortát bevonjuk, és feldíszítjük. Az oldalát csokoládéforgáccsal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.