1. A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
2. Egy kenyérsütő formát kivajazunk, kilisztezünk, vagy sütőpapírral bélelünk.
3. A banánt kissé összenyomkodjuk, majd a tejszínnel összeturmixoljuk.
4. A vajat a cukorral és a xylitollal habosra keverjük, majd a tojásokat is hozzákeverjük (nem kell szétválasztani).
5. A liszteket összekeverjük a sütőporral és dióval.
6. Az egészet alaposan összekeverjük (liszteket, tojásos masszát, tejszínes banánt), és a formába öntjük. Ha valaki édesítésnek (vagy csak úgy) tenne bele mazsolát, azt is ekkor kell.
7. 75 percig kell sütni 180 fokon. De ellenőrizzük, mielőtt kivesszük, nem ragad-e még a tészta (tűpróba!), mert lehet, hogy még egy kicsit rá kell húzni - attól függ pontosan milyen hosszú, milyen széles a formánk.
8. Ha kész, 15 percig még a kikapcsolt sütőben hagyjuk, majd rácsra borítjuk megszáradni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.