Elkészítés: A vajat teflon edényben megolvasztom, az apróra vágott hagymát üvegesre dinsztelem benne, ha kész, leveszem a tűzről. Közben a húst kb. 1/2 cm vastagságúra szeletelem (ha vastagabbra sikerül, ki lehet klopfolni). Mindkét felét sózom, borsozom, paprikázom. Egy teflon edenybe olajat teszek (keveset, éppen beterítse az edény alját), megsütöm a húsokat, mindkét oldalukon pirosra. A már kész húst jénai tálba teszem melegre (kis hőfokon, sütőbe vagy főzőlapra). Az edényben maradt olajra ráöntöm a bort és a gombat, 2 percig párolom, utána beleteszem a mustárt és a hagymát. Amikor ezeket szép simára kikevertem, jöhet a tejszín. Amikor rottyan egyet (tejszínnek nem jó, ha főzik) leveszem, és a meleg húsra öntöm. Rizzsel vagy sült krumplival nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.