Elkészítés: A megtisztított csirkét kívül-belül jól megsózzuk, majd alufóliába csomagolva forró sütőben megsütjük.
Közben az olajat felforrósítjuk, megpirítjuk rajta a zúzott fokhagymát, majd megsózzuk, megborsozzuk, a
borral és a tejszínnel felöntjük, hozzáadjuk a reszelt sajtot. Az egészet jól összeforraljuk.
A tésztát sós vízben megfőzzük, leöblítjük, majd a mártásba keverjük.
A sült csirkét kicsontozzuk és a tésztához hasonló vékonyságú metéltre vágjuk. A csirkecsíkokat a sajtos metélthez keverjük, jól átforgatjuk, és néhány percre a sütőbe visszatoljuk, csak felforrósítjuk, nem pirítjuk.
Salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.