Elkészítés: A 8 tojássárgáját a vízzel és 40 dkg porcukorral habosra kavarjuk. Hozzáadjuk a felvert tojásfehérjét, majd a liszttel és a sütőporral összekeverjük. A piskóta 2/3-át a tepsi aljára öntjük, a többibe belekeverjük a kakaóport, és kanállal a sárga piskótán elosztjuk. Előmelegített sütőben megsütjük.
A krémhez a pudingot a tejjel felfőzzük, kihűtjük. A porcukrot a margarinnal habosra keverjük, és a kihűlt krémhez adjuk. A kisült piskótára kenjük, és vastagon megszórjuk kókuszreszelékkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.