A hagymát apróra vágjuk és kevés olajon arany barnára pirítunk. Hozzáadjuk a feldarabolt répát, burgonyát és a fehérrépát majd felöntjük vízzel.
Mikor ez felforrt, hozzáadjuk a húsleves kockát, kevés borsot és ízlés szerint a tárkonyt.
A rizst előfőzzük, majd miután kihűlt, hozzáadjuk a darált húshoz. Hozzáütünk egy darab tojást és ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük., majd kisebb gombócokat formázunk a masszából.
Amikor a zöldségek már félig megfőttek a gombócokat beletesszük a levesbe főni. Mikor már majdnem készre főttek a gombócok a leveshez adjuk a mustárt és kevés ételecetet. A tejfölben csomó mentesre keverjük a lisztet és hozzáadjuk a leveshez, ezzel sűrítjük az állagát. Várjuk meg, amíg újra felforr és kész.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.