Elkészítés: 1. Forró vízbe áztatjuk az üvegtésztát.
2. A surimi mindkét oldalát pár másodpercig sütjük serpenyőben (halvány aranyszínűre).
3. A zöldségeket megtisztítjuk, és vékony csíkokra vágjuk.
4. Ha a tészta rugalmassá és áttetszővé vált, leszűrjük.
5. Egy rizslap mindkét oldalát víz alá tartjuk, lecsöpögtetjük, és egy tálra fektetjük (amíg megtöltjük, teljesen képlékennyé válik). A kör közepére halmozunk 1 maréknyi (a mennyiség nyolcada) tésztát, a tésztára 1 evőkanálnyi szószt öntünk, majd a répa, paprika, uborka nyolcadát elhelyezzük a tésztán. A halom közepére teszünk 1 surimit és 1 bazsalikomlevelet.
6. A tészta két oldalát szorosan egymásra hajtjuk, majd az alsó részét fel, a felső részét le hajtva tasakot képzünk.
7. Szójaszósszal és tavaszi tekercs szósszal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.