Elkészítés: A tésztához langyos tejben felfuttatjuk az élesztőt. Egy tálban összekeverjük a tészta alapanyagait, bedagasztjuk. Letakarjuk egy konyharuhával, és meleg helyen kb. 1 óra alatt duplájára kelesztjük.
Mikor megkelt a tészta, lisztezett deszkára borítjuk és megfelezzük. Kinyújtjuk a tésztát. Megkenjük zúzott fokhagyma és tejföl keverékével, majd ráhalmozzuk a felkockázott bacont, a hagymákat, az aprított ecetes uborkát és a megpucolt, felaprított tojásokat, végül megszórjuk reszelt sajttal, feltekerjük.
Megkenjük a tetejét tejföl és tojássárgája keverékével, majd megszórjuk szezámmaggal. Háromszögeket vágunk belőle, és 180 fokon 20-25 perc alatt készre sütjük. Hasonlóan járunk el a tészta másik felével is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.