Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk. A tojásfehérjét jó keményre felverjük. A sárgájához hozzáadjuk a cukrot és az olvasztott margarint. Hozzáöntünk egy kis tejet, beleöntjük a pudingporokat, majd ismét tejet adunk hozzá. Habverővel kikeverjük egy kicsit, majd lisztet adagolunk hozzá, majd tejet, ismét lisztet, és ezt addig folytatjuk, míg el nem fogy a hozzávaló.
Kikent tepsibe öntjük, és a már előre bemelegített sütőbe toljuk. Ha megsült, kivesszük és hagyjuk kihűlni. Tetejét porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.