Elkészítés: A sertéskarajt vékony szeletekre vágjuk, besózzuk, és forró zsírban megpirítjuk.
Ezalatt megpirítjuk a hagymát egy kis paprikával, belerakjuk a hússzeleteket.
Rátesszük az apró kockára vágott burgonyát, és annyi vizet és tejfölt öntünk rá, hogy ellepje. Fedő alatt pároljuk, míg megpuhul.
Ezután egy tűzálló tálba öntjük az egészet, a maradék tejföllel meglocsoljuk, hagymakarikákkal
díszítjük, és 200 fokos sütőben addig sütjük, míg szépen megpirul a teteje.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.