Elkészítés: A füstölt hús főzőlevét azonos mennyiségű vízzel felöntjük és felforraljuk, hozzáadjuk a leveskockát. A meghámozott burgonyát egészben belefőzzük. Amikor a burgonya elkészült, kiemeljük és áttörjük. Lisztet, tojást, darált sonkát adunk hozzá, sóval, borssal ízesítjük, és jól összedolgozzuk. A masszából kis gombócokat formázunk, és a levesben kifőzzük. A végén tejfeles habarással sűrítjük, citromlével ízesítjük. Tálaláskor finomra vágott petrezselyemmel szórjuk meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.