A felaprított vöröshagymát forró olajon üvegesre dinszteljük, hozzáadjuk a megpucolt, kockákra vágott répát és petrezselyemgyökeret, a zöldborsót, majd addig pároljuk, míg a borsó héja ráncosodni nem kezd.
Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk 1evőkanál liszttel, jól összekeverjük, felengedjük 1 liter hideg vízzel és addig főzzük, míg a habja el nem tűnik.
A tojásból és 2 evőkanál lisztből galuska télsztát keverünk, és a forrásban levő levesbe szaggatjuk, néhány percig főzzük, majd apróra vágott, friss petrezselymet szórunk bele. Tálaláskor tejföllel kínáljuk, hogy igazán krémes legyen a leves.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.