Elkészítés: Az apróra vágott hagymát üvegesre pirítom, a csirkemelleket felcsíkozva hozzáadom. A fűszereket (mindenből egy picit) beleteszem, és egy pohár vízzel felöntve puhára párolom a húst. Mikor ez megvan, hozzáadom a gombát, kukoricát és a borsót, majd fedő alatt tovább párolom őket. Mikor már a hús és a zöldséget puhák, akkor a tejfölt hozzáteszem, és 2 percig fedő alatt összepárolom. Ha idáig megvagyok, akkor a főzőtejszínt adom hozzá, majd a mustárt. Majd mikor ezekkel is összerottyant, újból a felsorolt fűszereket (minimális mennyiségben) hozzáadom. 2-3 percig hagyom a tűzön.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.