Elkészítés: A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, és kb. 2 evőkanálnyi forró olajban hirtelen átforgatjuk,
fehéredésig. Megsózzuk, rátesszük a gombát, és fedő alatt kb. 10 percig addig pároljuk, hogy levet eresszen. Szórunk rá borsot, kevés majorannát és kb. két
kávéskanálnyi curryport, majd ráöntjük a tejszínt. Fedő alatt tovább pároljuk.
Ha megpuhult a hús, akkor meghintjük egy kevés liszttel, hogy a szaftja sűrűbb legyen. Pár percig összeforraljuk, majd párolt rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.