A zselatint 1dl vízben tesszük, és hagyjuk 10 percet duzzadni. Ez alatt az epret megpucoljuk (néhányat hagyjunk díszítésnek), majd leturmixoljuk a citromlével és az édesítővel.
A vaníliaőrleményt és a kókusztejszínt egy tálba tesszük, és kézi vagy gépi habverővel felverjük. A zselatint felmelegítjük kézmelegre, és az eperturmixhoz öntjük, majd az egészet óvatosan a habhoz keverjük.
A habot poharakba, vagy üvegtálakba kanalazzuk, majd a megmaradt eperrel és a citromfűvel díszítjük. Pár órát érdemes hűtőszekrényben pihentetni, ezután lehet tálalni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.