Elkészítés: A piskótát hagyományos módon elkészítjük, majd nagyméretű (nem normál méretű!) tepsiben megsütjük.
Amíg sül, felverjük a tejszínt a habfixálóval.
Ha kész a piskótánk és kihűlt, kétfelé vágjuk. Az egyik felét megkenjük a tejszín 3/4 részével, majd ráborítjuk a másikat. Ezt megkenjük a maradék tejszínnel, majd ráöntjük a lecsepegtetett gyümölcsöt (ribizliszemeket).
A tortazseléhez hozzáöntjük a vizet és a cukrot, majd felforraljuk, s utána még max. fél percig kavarjuk. Hűlni hagyjuk, és ha kezd sűrűsödni (majdnem puding állaga van), ráöntjük a süti tetejére.
Ha rádermedt (10 perc), azonnal lehet szeletelni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.