Elkészítés: Felteszek egy nagyobb lábasban sós vizet főni. Amikor forr a víz, beleteszem a makaróni tésztát.
A tejszínt és a tejet felteszem a tűzre a szétnyomott fokhagymával és a margarinnal. Amikor már meleg, de még nem forr, beleteszem a sajtokat (én a márványsajtot kicsi darabokban, a trappistát pedig reszelve tettem bele). Ízesítem borssal, fehérborssal, egy nagyon pici őrölt szerecsendióval, sóval. Amikor már elolvadtak a sajtok, 1 teáskanál mustárt teszek bele, és jól elkeverem.
Amikor a tészta megfőtt, leszűröm, lecsöpögtetem, és miután visszatettem az edénybe, kevés olívaolajjal meglocsolom, majd óvatosan átforgatom.
Ha a szósz felforrt, elzárom alatta a gázt és félreteszem.
A paradicsomokat megmosom, majd nyolcadolom, egyszerűen megpirítom olívaolajon egy pici sóval.
Amikor elkészült minden, tálaláshoz a magkeverékeket összeaprítom, és rászórom a szószos tészta tetejére.
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.