Elkészítés: A bagetteket félbevágom és egy tepsibe helyezem.
Felapritom a hagymát, és kevés olajon megpirítom (ekkor adom hozzá a gombát, ha szerepel a tervekben). Pár percig sütöm, utána hagyom kihűlni.
Egy kissebb tálban felverem a tojást, hozzáöntom a tejszínt, hozzáadom a mustárt, majd jöhet a só, a bors és az ételízesítő. Ezt jól összekeverem, majd annyi lisztet adok hozzá, hogy kicsit besűrűsödjön. Végül hozzáadom a hagymát, és evőkanál segítségével rácsorgatom a félbevágott bagettekre. Ekkor jön rá a sonka, kukorica, paradicsom, ki mit szeretne.
Megszórom reszelt sajttal, és kb. 5 percig 150-200 fokon sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.