Elkészítés: A bagetteket félbevágom és egy tepsibe helyezem.
Felapritom a hagymát, és kevés olajon megpirítom (ekkor adom hozzá a gombát, ha szerepel a tervekben). Pár percig sütöm, utána hagyom kihűlni.
Egy kissebb tálban felverem a tojást, hozzáöntom a tejszínt, hozzáadom a mustárt, majd jöhet a só, a bors és az ételízesítő. Ezt jól összekeverem, majd annyi lisztet adok hozzá, hogy kicsit besűrűsödjön. Végül hozzáadom a hagymát, és evőkanál segítségével rácsorgatom a félbevágott bagettekre. Ekkor jön rá a sonka, kukorica, paradicsom, ki mit szeretne.
Megszórom reszelt sajttal, és kb. 5 percig 150-200 fokon sütöm.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.