Elkészítés: A hátszínt megmosom, majd a szalonnával együtt kockára vágom. Egy serpenyőben megmelegítem a vajat, és kb. 10 percig pirítom rajta a húst és a szalonnát, közben sóval-borssal fűszerezem. Mikor elszíneződött, kimerem a serpenyőből, és egy hőálló edénybe teszem.
A paradicsomot, a paprikát, a hagymákat és az uborkát, répát apróra kockázom. Az összes zöldséget a hús szaftjára dobom. Aláöntök 2 dl vizet, feloldok benne 2 db leveskockát. Pár percig párolom a fűszeres lében, majd hozzáadom a tejszínt, a tejfölt, végül a paradicsompürét és a mustárt. Jól összekeverem, és a hőálló edényben lévő marhahúsra öntöm. Összekeverem, és berakom a sütőbe.
Lefedve kb. 200 fokos sütőben 1,5-2 órán át sütöm, míg a marhahús omlósra párolódik a tejszínes raguban.
Pirított krumplival, petrezselymes burgonyával körítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.