Elkészítés: A lilahagymát, a paprikát és a tarját vékony körszeletekre vágjuk, 4-4 szeletet félreteszünk a díszítésre, majd a maradékokat felkockázzuk.
A fokhagymát apróra vágjuk. A joghurtban elkeverjük a lisztet. A sajtot nagylyukú reszelőn lereszeljük. A snidlinget ollóval összevágjuk.
2 evőanál étolajon átforgatjuk a hagymát, a paprikát és a tarját, majd hozzáadjuk a babot, a joghurtot, a mustárt, a fokhagymát és a tormát, ezt lassú tűzön 10 percig főzzük.
Másik edényben kifőzzük a tésztát forró vízben a maradék étolajjal és egy csipet sóval.
A tányérokon ízlésesen elrendezzük az ételt. Szórunk rá a sajtból, a snidlingből, majd teszünk rá paprikát és tarját is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.