Elkészítés: Kiolvasztjuk a tengeri halat, majd tenyérnyi darabokra vágjuk. Meglocsoljuk fél citrom levével, megsózzuk, és legalább 1 órát állni hagyjuk.
Ezután a haldarabok mindkét felét a vajon átsütjük, majd hajszálvékony, húsos, füstölt szalonnaszeletekkel kibélelt tűzálló tálba félig egymásra fektetjük. A szeletek közé alaposan megmosott aszalt szilvát és nagyon vékony citromszeleteket fektetünk, majd a vajjal, amelyben a hal sült, megöntözzük.
Alufóliával lefedve, sütőben fél óráig sütjük, majd a fóliát levéve róla egy kicsit megpirítjuk a halat.
Párolt rizzsel vagy burgonyapürével tálalhatjuk, koktélparadicsommal díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.