Elkészítés: Vizet forralunk, és a tésztát sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük, lecsepegtetjük, kisebb darabokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk.
A tojásokat felverjük a tejföllel, a tejjel, a reszelt sajttal, és sóval, borssal ízesítjük. Beleforgatjuk a tésztát és a hagymát. Felforrósítjuk az olajat egy serpenyőben, beleöntjük a tésztás tojást, és kb. 10 percig sütjük.
Közben a salátához a répát meghámozzuk, megmossuk, lereszeljük. A salátamixet leöblítjük, lecsepegtetjük, összekeverjük a répával, a csírával. A joghurtban elkeverjük a zúzott fokhagymát, sóval, borssal ízesítjük, és a salátára öntjük, összeforgatjuk.
Az omlettet óvatosan megfordítjuk, ehhez tányérra csúsztatjuk, beborítjuk egy másik tányérral, és átfordítjuk. Visszacsúsztatjuk a serpenyőbe, és ropogósra pirítjuk. Tortaszerűen felszeleteljük, és a salátával kínáljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.