Elkészítés: Vizet forralunk, és a tésztát sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük, lecsepegtetjük, kisebb darabokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk.
A tojásokat felverjük a tejföllel, a tejjel, a reszelt sajttal, és sóval, borssal ízesítjük. Beleforgatjuk a tésztát és a hagymát. Felforrósítjuk az olajat egy serpenyőben, beleöntjük a tésztás tojást, és kb. 10 percig sütjük.
Közben a salátához a répát meghámozzuk, megmossuk, lereszeljük. A salátamixet leöblítjük, lecsepegtetjük, összekeverjük a répával, a csírával. A joghurtban elkeverjük a zúzott fokhagymát, sóval, borssal ízesítjük, és a salátára öntjük, összeforgatjuk.
Az omlettet óvatosan megfordítjuk, ehhez tányérra csúsztatjuk, beborítjuk egy másik tányérral, és átfordítjuk. Visszacsúsztatjuk a serpenyőbe, és ropogósra pirítjuk. Tortaszerűen felszeleteljük, és a salátával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.