Elkészítés: A zellert vékonyra metéljük, és leforrázzuk. A tésztát megfőzzük, leszűrjük, és leöblítjük. Az almát, paprikát vékonyra metéljük. A zellerszárat vékony szeletekre vágjuk. A hagymát félkarikára vágjuk, picit sózzuk, majd 5 perc pihenés után lemossuk.
A majonézt kikeverjük a tejföllel és az ecetes reszelt tormával, majd belekeverjük a tésztát, az összevágott zöldségeket és az almát. Sózzuk, borsozzuk.
Tányérra salátaleveleket rakunk, és arra tálaljuk a tésztasalátát. Tetejére elrendezzük a szeletelt sonkát.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.