Elkészítés: A zellert vékonyra metéljük, és leforrázzuk. A tésztát megfőzzük, leszűrjük, és leöblítjük. Az almát, paprikát vékonyra metéljük. A zellerszárat vékony szeletekre vágjuk. A hagymát félkarikára vágjuk, picit sózzuk, majd 5 perc pihenés után lemossuk.
A majonézt kikeverjük a tejföllel és az ecetes reszelt tormával, majd belekeverjük a tésztát, az összevágott zöldségeket és az almát. Sózzuk, borsozzuk.
Tányérra salátaleveleket rakunk, és arra tálaljuk a tésztasalátát. Tetejére elrendezzük a szeletelt sonkát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.