Elkészítés: A vajat a cukorral habosra keverjük. Akkor jó, ha a cukor teljesen föloldódik benne. A tojásokat egyesével beledolgozzuk. A sütőport a lisztbe forgatjuk, a tejszínnel együtt az előzőekhez adjuk. A diót durvára vágjuk, a barna cukorral, a fahéjjal, a liszttel, a kávéval meg az olvasztott vajjal összekeverjük. A tésztát egy 1,5 literes, kivajazott, zsemlemorzsával behintett gyűrűformába töltjük. A diós keverék felét rásimítjuk, erre kerül a maradék tészta, végül a többi töltelék. Villával vagy hústűvel óvatosan bele-belekeverünk, hogy keresztmetszete minél „cirmosabb” legyen. Előmelegített sütőben, közepes lánggal (175 fok; légkeveréses sütőben 160 fok) kb. 60 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.