A burgonyát egy tálba lereszeljük , megsózzuk és állni hagyjuk. Amíg a burgonya áll, lereszeljük a répát, a lila hagymát apróra szeleteljük, a fokhagymát lereszeljük, a petrezselyemzöldet felaprítjuk, és az egészet egy tálba tesszük.
Ezután a burgonyának kinyomkodjuk a levét , és a tojással együtt hozzáadjuk a többi hozzávalóhoz. Összekeverjük, ha szükségesnek érezzük mehet még bele finomliszt. Vigyázzunk, hogy ne legyen túl folyós ne legyen, mert nehezebb vele dolgozni.
Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, egy evőkanálnyi masszát rakunk bele, kicsit ellapítjuk, aztán hagyjuk sülni, mindkét oldalát megsütjük. A tetejére aprított petrezselymet szórunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.