A tofut és a hagymát húsdarálón daráljuk le. Sózzuk meg, adjuk hozzá a szójaszószt, a zsemlemorzsát és jól keverjük össze. Ízesítsük gyömbérrel, szezámmaggal és napraforgómaggal. Készítsünk a masszából kis gombócokat és kizsírozott tepsiben, előmelegített sütőben 180 °C-on süssük kb. 20 percig.
Közben készítsük el a salátát. Az uborkát tisztítsuk meg és vágjuk fel kisebb kockákra. Adjuk hozzá a kukoricát és a felszeletelt olívabogyót. Mindezt alaposan keverjük össze, majd ízesítsük sóval és a fél citrom levével.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.