Elkészítés: A spagettit a szokásos módon, forrásban lévő sós vízben megfőzzük, majd meleg vízzel leöblítjük, és a margarin felén átforgatjuk. Egy jó nagy teflonserpenyőben (amelyben nem ég le az étel) egyenletesen elsimítjuk a főtt tésztát.
A hagymát tisztítás után nagyon finomra vágjuk, vagy fokhagymaprésen kinyomjuk a levét. A tojásokat a tejföl felével és a megmaradt margarinnal habosra keverjük, a petrezselyemzölddel, a hagymával, a szerecsendióval, a borssal és kevés sóval ízesítjük. A tésztával megtöltött serpenyőt tűzre tesszük, majd ráöntjük a fűszerezett tojást. Nem keverjük meg, csak óvatosan, lapáttal az alját fellazítjuk, hogy egyben, lepényszerűen megsüljön. Addig sütjük, amíg egészen megszilárdul, majd még tűzforrón meglocsoljuk a megmaradt tejföllel. Nagy tálra csúsztatjuk, négy cikkre osztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.