Elkészítés: A csirkemellfiléket késsel szétnyitjuk, szeletté klopfoljuk, megkenjük mustárral, ráfektetünk 1-1 szelet gépsonkát és 1-1 megtisztított főtt tojást. Úgy hajtjuk félbe, hogy a tojások középre kerüljenek, majd megtűzzük fogvájóval.
Egy tűzálló tálat kikenünk vajjal, hozzáöntünk fél deciliter vizet, majd szorosan egymás mellé helyezzük a sóval, borssal, grillfűszerrel megszórt töltött csirkemelleket, és lefedve forró sütőben puhára pároljuk.
Ezután leöntjük a fűszerpaprikával elkevert tejföllel, és egy kicsit megpirítjuk. Burgonyapüré, vagy sült burgonya illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.