A tökmagolajos krumplisaláta elkészítéséhez héjában megfőzzük a krumplit. Amikor egy villát beleszúrunk, és az könnyedén kicsusszan belőle, akkor már jónak mondható.
A megfőtt krumplit megpucoljuk, majd kb. másfél-két centis kockákra vágjuk. Egy nagyobb tálba tesszük, és megsózzuk.
A lila hagymát megtisztítjuk, apróra kockázzuk, és a burgonyára hintjük. Meglocsoljuk kb. 1-2 ek ételecettel, és annyi tökmagolajjal amennyit felvesz.
Nem kell, hogy tocsogjon, de menjen bele bőven, mintha olívával locsolnánk. Akkor jó, ha a végeredmény kissé zöldes.
Ezután pár órára a hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek.
Nézd meg videón, hogyan készül a tökmagolajos krumplisaláta:
Megjegyzés
Bármilyen hús mellé illik. Nagyon finom köret, amelyet nagyon egyszerű elkészíteni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.