Előkészítés: A céklát több vízben megmossuk, a homokot ledörzsöljük róla, fazékba tesszük, felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, belekeverjük az ételízesítőt, és kb. 1 1/2 óra alatt puhára főzzük. Amikor langyosra hűlt, kézzel lehúzzuk a héját, és a közepét karalábévájóval kivágjuk. Ecetes, sós, cukros levet készítünk, a céklát és a közepéből kivájt részt is beletesszük, és másnapig pácoljuk.
Elkészítés: A tojást keményre főzzük, hideg vízzel leöblítjük, meghámozzuk, és apróra vágjuk. Az uborkát csíkokra vágjuk, az almát megtisztítjuk, és szintén csíkokra aprítjuk. A céklát kivesszük a pácléből, üregükkel lefelé lecsepegtetjük. A cékla belsejéből kikapart részt szintén lecsepegtetjük, és csíkokra vágjuk. A párizsit szintén csíkokra vágjuk. A majonézt elkeverjük a tejföllel, a mustárral és a citromlével. A céklákat megfordítjuk, tálra rakjuk, megtöltjük a salátával, és jól behűtve tálaljuk. (kb. 1 óra)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.