Elkészítés: A tojást megfőzöm. Közben a zöldségeket feldarabolom, a sonkát és a sajtot kockára vágom.
Egy nyél nélküli serpenyőben kevés olajon a hagymákat megdinsztelem, majd rádobom a sonkát, végül a zöldségeket. Fűszerezem. Amikor már szépen megpirult minden, a serpenyőt leveszem a tűzhelyről, hozzákeverem a sajtot, s az ugyancsak felkockázott tojást.
Amíg a ragu készült, megskalpolom a cipót, kivájom a belsejét. Ebbe az üregbe kanalazom a ragut. A cipót beteszem a serpenyőbe, letakarom alufóliával, és 180 C fokra előmelegített sütőben, hőlégkeverésen 30 percig sütöm. Majd leveszem a fóliát, átkapcsolom grillfokozatra, és 200 C fokon ropogósra sütöm.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.