Elkészítés: A tojást megfőzöm. Közben a zöldségeket feldarabolom, a sonkát és a sajtot kockára vágom.
Egy nyél nélküli serpenyőben kevés olajon a hagymákat megdinsztelem, majd rádobom a sonkát, végül a zöldségeket. Fűszerezem. Amikor már szépen megpirult minden, a serpenyőt leveszem a tűzhelyről, hozzákeverem a sajtot, s az ugyancsak felkockázott tojást.
Amíg a ragu készült, megskalpolom a cipót, kivájom a belsejét. Ebbe az üregbe kanalazom a ragut. A cipót beteszem a serpenyőbe, letakarom alufóliával, és 180 C fokra előmelegített sütőben, hőlégkeverésen 30 percig sütöm. Majd leveszem a fóliát, átkapcsolom grillfokozatra, és 200 C fokon ropogósra sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.