Elkészítés: A kenyereket beáztatom vízbe, pár perc elteltével kiveszem a vízből és kicsavarom. Hozzáadom az apróra vágott vöröshagymát, az aprított petrezselyemzöldet, a tojást, pirospaprikát, a májkrémet, a zsemlemorzsát, majd sózom és borsozom. Jól összekeverem az egészet. Ha nagyon folyékony a massza, akkor teszek még bele egy kicsi zsemlemorzsát.
A combokat megmosom, fölemelem a bőrét, és a bőre alá teszem a tölteléket. (Én jó nagyra tömöm őket. :))
Kiolajozott tepsibe helyezem őket. Ha marad a töltelékből, gombócokat formázok belőle, és a húsok mellé teszem. A combot tetejére öntök még 1-2 csepp olajat. Előmelegített sütőben aranybarnára sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.