Elkészítés: A gombafejekbe fél-fél kanál olajat öntünk úgy, hogy előtte a szárait kitörtük. Megborsozzuk, egy csipetnyit sózzuk és sütőlemezre helyezzük őket. A többi olajon megpirítjuk a húst. Pirulás közben hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet, a felkarikázott gombaszárakat és az oregánót. Ha a levét elfőtte, hozzákeverjük a 2,5 dl hideg vízzel elkevert KNORR Milánói makaróni Rafinériát, és kevergetve 5 perc alatt készre főzzük. Hozzáadjuk a kinyomkodott zsemlét, és az apró kockára vágott sajtot. Elkeverjük, és a masszát szétosztjuk a gombafejek között. Forró sütőben kb. 20 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.