A töltelékhez a hagymát apróra vágjuk, és az olajon megfonnyasztjuk. A gombát megtisztítjuk, szintén összevagdaljuk, és a hagymán megsütjük, a végén megsózzuk, megborsozzuk. A tűzről lehúzva az összevagdalt kemény tojásokkal, a nyers tojással, a tejföllel és a zabpehellyel összedolgozzuk, ha kell, utána ízesítjük. A malac alsó (nem bőrös) felét behasítjuk, a húst széthajtjuk, és a tölteléket ráhalmozzuk. A húst ráhajtjuk, átkötjük, a végeit összetűzzük, hogy a tölteléket megtartsa. A bőrét kockásra bevagdaljuk, a vágatokat és a hús alsó felét flekkenfűszerrel bedörzsöljük. Az olajon átsütjük, majd mindig csak egy kevés vizet aláöntve puhára pároljuk. Közben a sütőt 200 fokra (gáz 6. fokozat) bemelegítjük. A megpuhult pecsenyét bőrös felével felfelé tűzálló tálra fektetjük, és a sütőben a saját levével (esetleg sörrel) kenegetve ropogós pirosra sütjük.Közben a szilvás káposztához a hagymát összevagdaljuk, az olajon megfonnyasztjuk, és a cukorral meghintjük. A tűzön kevergetjük, amíg a cukor sárgulni nem kezd, akkor a vékonyra szelt káposztát beleforgatjuk, és sóval, ecettel ízesítjük. Először a saját levében, majd ha elfogy, a bort aláöntve 15 percig pároljuk. Ekkor a kimagozott szilvát belekeverjük, és együtt megpuhítjuk.
A hagymás burgonyához a krumplit meghámozzuk, cikkekre vágjuk, és sós vízben öt percig főzzük. Közben a sütőt 200 fokra (gáz 6. fokozat) bemelegítjük. A burgonyát leszűrjük, tűzálló tálra terítjük, és a hagymát megtisztítva, cikkekre vágva belekeverjük. Az olajjal meglocsoljuk, a paprikával megszórjuk, és a sütőben, időnként meg-megkeverve kb. 30 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.